Hyundai onderhoudskosten en onderhoudsschema

Hyundai onderhoudskosten en onderhoudsschema

Onderhoudsprijzen

Bij Garage Courtens heeft u een vertrouwd adres voor onderhoud van en herstelling aan uw auto. Wij hanteren vaste concurrentiële onderhoudsprijzen. We overleggen samen met u wat we mogen uitvoeren en u ontvangt vooraf een overzicht van de onderhoudskosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Kosten grote beurt, kleine beurt

Altijd eenzelfde prijs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt is er niet. Niet iedere klant rijdt namelijk op dezelfde manier met zijn auto. Er zijn zoveel verschillen in gebruik: een wat oudere wagen voor boodschappen of een zakenauto voor veel kilometers. Staat de wagen bij de een in een garage of onder een carport, bij een ander op een onbeschutte plaats. Garage Courtens stemt het onderhoud van uw auto af op uw wensen als ook het gebruik. U krijgt service en onderhoud op maat en u betaalt nooit voor iets dat niet nodig is.

Onderhoudsschema, onderhoudsbeurt

Als Hyundai Specialist hebben wij veel ervaring in onderhoud en reparaties van uw Hyundai. Wij hebben een volledig uitgeruste werkplaats en bouwen originele Hyundai-onderdelen in. Regelmatig onderhoud met onderdelen van goede kwaliteit voorkomt vroegtijdige slijtage en garandeert een lange levensduur. Bij Garage Courtens beschikken we over de benodigde merkkennis om uw Hyundai uitstekend te onderhouden. Onze monteurs hebben de vereiste opleidingen om uw auto professioneel te onderhouden.