Hyundai garage voor de regio Brussel en Leuven

Hyundai garage voor de regio Brussel en Leuven

Op zoek naar een occasie? Garage Courtens heeft een ruim aanbod tweedehands Hyundai wagens in elke prijsklasse. Zoek in ons aanbod Hyundai I20, IX20, I30, Tucson, … of laat ons weten wat u zoekt!

Car-Pass

Alle tweedehands wagens hebben een Car-Pass dat de volledige historiek van de wagen bevat en toont de kilometerstand op verschillende data. Dit officieel document wordt standaard geleverd bij onze tweedehands Hyundai modellen.

12 maanden garantie

Bij de zekerheid van een gebruikte auto hoort een goede garantie. U krijgt op onze occasies maar liefst 12 maanden garantie ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt. Binnen deze garantie vallen alle kosten van onderdelen en arbeidsloon voor het herstellen van defecten, behalve op de uitsluitingen die in de garantievoorwaarden worden genoemd.

Onderhouds- of afleveringsbeurt

Conform onze strenge voorwaarden vindt er voor aflevering een onderhouds- of afleveringsbeurt plaats. Voor we de wagen aan u voorstellen, ondergaat elk voertuig een strenge controle op meer dan 100 verschillende punten. Werkelijk alles wordt gecontroleerd.

Regio Brussel en omstreken

Wij hebben klanten in de wijde regio van Overijse: Brussel, Etterbeek, Grez-Doiceau, Kessel-Lo, Kraainem, Leuven, Nijvel, Oudergem, Overijse natuurlijk, Rixensart, Schaarbeek, Sint-Pieters-Woluwe, Tervuren, Ukkel, Waver, Wezembeek-Oppem, Woutersbrakel